Happen en trappen maar dan net iets anders!

In samenwerking met onze collega "de Reijger " kunnen wij zorgen voor een compleet verzorgde dag en avond met activiteiten, eten en drinken.

Eethuis de Reijger heeft voldoende parkeerplaatsen om uw auto (onbetaald) te parkeren. Wij kunnen er ook voor  zorgen dat er een huifkar(ren) aanwezig is, zodat u met alle gemak op onze locatie komt.

U begint bij de Reijger met bijvoorbeeld een heerlijk stukje gebak beginnen, om dan vervolgens  met de auto, fiets of huifkar te vertrekken naar onze locatie.  Bij ons kunt u genieten van tal van ludieke activiteiten. Om vervolgens weer terug te keren naar Eethuis de reiger om daar te genieten van een heerlijke diner en/of  hapje of drankje.

De gratis fietsroutes hebben we uitgewerkt met verschillende vragen en een rebus  die u tijdens het fietsen moet zoeken en beantwoorden. Dus stel dat u met een grote groep bent, dan kunt u daar een gezellige activiteit van maken.
 
Tevens kunt u de tocht ook bij ons beginnen met bijvoorbeeld een heerlijk kop soep. Om vervolgens bij Eethuis De Reiger een heerlijke diner te nuttigen. Om hierna weer terug te keren naar onze locatie om daar uw dag af te sluiten met een heerlijk nagerecht.

Sport- en Spelboerderij Leekzicht en Eethuis de Reijger kunnen samen zorgen voor een verzorgde dag/avond compleet met activiteiten eten en drinken.

Heeft u nog vragen of wilt u reserveren?
Email naar info@leekzicht.nl of bel op 0492-850152.

Sport- en spelboerderij Leekzicht
Telefonische openingstijden kantoor:
  • Ma t/m vrij: 09:00-18:00
  • Zaterdag: 09:00-16:00
Sport- en spelboerderij Leekzicht
Coxsebaan 4
5469 NG Boerdonk

Tel: 0492 850 152
E-mail: info@leekzicht.nl

K.v.K. 's-Hertogenbosch
nr. 17133552
Sport- en spelboerderij Leekzicht - Coxsebaan 4 - 5469 NG - Boerdonk - E-mail: info@leekzicht.nl
Aanmelden Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van Leekzicht.
Volg Leekzicht
Sport- en spelboerderij Leekzicht is mede tot stand gekomen door het Europees Landbouw- fonds voor plattelandsontwikkeling: Europa investeert in zijn platteland.
Op zoek naar een VVV-kantoor? Dan bent u bij Leekzicht aan het goede adres. Leekzicht staat u graag te woord.