Welkom in Boerdonk!

Welkom bij ons thuis in Boerdonk

Bij Leekzicht heten we u graag persoonlijk welkom. Wij zijn de familie Van Asseldonk en verwelkomen u graag bij ons thuis op de boerderij!

Tot 2006 was Leekzicht nog een 'gewone' melkveehouderij in het landelijke Boerdonk. Sindsdien hebben we hard gewerkt om Leekzicht te maken wat het nu is: Sport- en spelboerderij Leekzicht.

Overonsfoto

Leekzicht is altijd een échte boerderij geweest en dat zal zo blijven. Een échte boerderij, maar wel één waar van alles te beleven is, en dat laten wij u graag zien! Marcel werkt nog dagelijks in de stal bij het jongvee. Hij kan en wil je graag alles over de kalfjes en het leven op de boerderij vertellen. Dirk kan je vervolgens professioneel begeleiden bij de activiteiten. Met zijn CIOS-opleiding en gevolgde cursussen ben je in goede handen en kun je helemaal opgaan in de spannendste activiteiten. Daarbij schenken we je graag iets lekkers in. Dat kun je wel aan Wilma toevertrouwen. Een gastvrij ontvangst, dat vinden wij in Boerdonk heel normaal.

Graag tot ziens,

Marcel, Wilma en Dirk
Familie van Asseldonk,

Sport- en spelboerderij Leekzicht - Coxsebaan 4 - 5469 NG - Boerdonk - E-mail: info@leekzicht.nl
Aanmelden Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van Leekzicht.
Volg Leekzicht
Sport- en spelboerderij Leekzicht is mede tot stand gekomen door het Europees Landbouw- fonds voor plattelandsontwikkeling: Europa investeert in zijn platteland.
Op zoek naar een VVV-kantoor? Dan bent u bij Leekzicht aan het goede adres. Leekzicht staat u graag te woord.