Algemene Voorwaarden

Algemene voorwaarden

Als u een boeking heeft geplaatst is annulering alleen mogelijk binnen de volgende voorwaarden:

  • Tot 4 weken voor aanvang van de activiteiten bent u 25% van het totale bedrag aan leekzicht verschuldigd.
  • Tot 2 weken voor aanvang van de activiteit ben u 50% van het totale bedrag aan Leekzicht verschuldigd.
  • Bij annulering na deze termijn kan er niet meer tot restitutie worden overgegaan en bent u het totale bedrag aan Leekzicht verschuldigd.
  • Annulering dient altijd per aangetekende brief te geschieden.

Bij een boeking wordt het aantal deelnemers doorgegeven. U wordt geacht het definitieve aantal door te geven, 7 dagen voordat het evenement plaatsvindt. Het sporten, de lunch en/of barbecue zal over dit aantal dan worden berekend.

Bij Leekzicht zijn er drie manieren waarop de betalingen worden verricht:

  1. Pinnen.
  2. Contant op de dag dat het evenement plaatsvindt.
  3. Bedrijven/instellingen: Het volledige bedrag binnen 2 weken na het evenement via een factuur.

Het is mogelijk dat er meerder groepen op een dag worden geboekt. Echter de activiteiten vinden altijd plaats met de eigen groep, onder begeleiding van een eigen instructeur/instructrice. Ook hebt u met de lunch, brunch of barbecue een eigen buffettafel en zit de groep bij elkaar. Het is niet toegestaan eigen consumptie mee te nemen.

Deelname aan de activiteiten van Leekzicht is voor eigen risico. Voor aanvang van het evenement, dient de opdrachtgever van de groep een handtekening gezet te hebben op de validiteitverklaring. Deze dient bij de desbetreffende instructeur te worden ingeleverd. Leekzicht is niet aansprakelijk voor verlies, diefstal of beschadiging van eigendommen van de deelnemers. Voor en tijdens de sportieve activiteiten is het gebruik van alcohol verboden, het gebruik van drugs is ten alle tijden ten strengste verboden tijdens uw aanwezigheid bij Sport- en Spelboerderij Leekzicht.

Leekzicht kan niet verantwoordelijk of achterhaald worden op het betalende bedrag als de activiteit vanuit Leekzicht niet verzorgd of uitgevoerd kan worden.

Leekzicht gebruikt bij regelmaat video en foto apparatuur om dit te gebruiken voor media doeleinden of voor site en folder doeleinden. Wilt u niet dat er foto's en video fragementen worden opgenomen met u in beeld, dat dit graag tijdig van te voren aan te geven bij de desbetreffende instructeur.

Sport- en spelboerderij Leekzicht - Coxsebaan 4 - 5469 NG - Boerdonk - E-mail: info@leekzicht.nl
Aanmelden Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van Leekzicht.
Volg Leekzicht
Sport- en spelboerderij Leekzicht is mede tot stand gekomen door het Europees Landbouw- fonds voor plattelandsontwikkeling: Europa investeert in zijn platteland.
Op zoek naar een VVV-kantoor? Dan bent u bij Leekzicht aan het goede adres. Leekzicht staat u graag te woord.