Informatie voordat u gaat reserveren.

Wij bij Leekzicht bieden tal van activiteiten aan voor een leuke dag op de boerderij. 
Is dit nu voor een familiedag, bedrijfsuitje, kinderfeest, vrijgezellenfeest of iedereen die met een groep een leuke dag, middag of avond wil beleven op de boerderij.

Wat onze recreatie boerderij zo bijzonder maakt , is dat de klant centraal staat en wij alles op maat aanbieden. Dit maakt Leekzicht tot een bijzondere boerderij die voor iedereen toegankelijk is.

U kunt bij ons terecht voor enkel één activiteit of meerdere activiteiten of zelfs voor een volledig verzorgt arrangement compleet met eten en drinken. Dit arrangement is volledig zelf naar wens samen te stellen. Natuurlijk kunt u ook contact met ons opnemen om uw wensen samen met ons te bespreken om zo tot een passend voorstel te komen, geschikt voor uw groep.

Wat van belang is voordat u gaat boeken, wat de uiteindelijke kosten worden van uw uitje. Komt u bijvoorbeeld met uw familie dan is het misschien wel prettig om te weten dat kinderen t/m 7 jaar niet worden verrekend voor onze activiteiten en kinderen t/m 4 jaar niet worden verrekend voor een buffet of barbecue. 

Ook het aantal deelnemende personen worden voor de boerenmeerkamp, powerfan, koeiensurvival en het wc borstel gooien altijd op de dag zelf op nacalculatie verrekend. Zo kunnen Opa en Oma gezellig toekijken en kunnen de kleinste kinderen spelen bij de koeien of konijntjes of vrijblijvend gebruik maken van onze traptractors of andere speel mogelijkheden.

Ook voor scholen is Leekzicht een zeer goede locatie om indoor en outdoor activiteiten te organiseren. Wij bieden programma's op maat en dit is mogelijk tot wel 100 personen. Voor grote groepen gelden speciale voorwaarden en kortingen die op kunnen lopen tot wel 30%.

Overonsfoto

Heeft u vragen, neemt u dan gerust contact met ons op. Wij streven erna om alle email aanvragen binnen 4 uur te beantwoorden van maandag t/m zaterdag tijdens kantoor uren. Natuurlijk kunt u ons ook bellen, wij zijn telefonisch bereikbaar tijdens kantoor uren van 08.00 uur tot 18.00 uur.

Schroom dus niet, en bel 0492-850152 of mail info@leekzicht.nl.

Sport- en spelboerderij Leekzicht - Coxsebaan 4 - 5469 NG - Boerdonk - E-mail: info@leekzicht.nl
Aanmelden Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van Leekzicht.
Volg Leekzicht
Sport- en spelboerderij Leekzicht is mede tot stand gekomen door het Europees Landbouw- fonds voor plattelandsontwikkeling: Europa investeert in zijn platteland.
Op zoek naar een VVV-kantoor? Dan bent u bij Leekzicht aan het goede adres. Leekzicht staat u graag te woord.