15:00 - Koeiensurvival
17:00 - Frietjes met snack en fris
18:00 - Vertrek

U kunt natuurlijk ook zelf geheel naar wens een eigen arrangement samenstellen. Of enkel één activiteit reserveren zonder eten en drinken.

Bel of mail voor meer info.

€21-
 
 

Je kinderfeest met een klimsurvival in een echte koeienstal, mét tokkelbaan!

Ben jij een echte stoere jongen of meid? En ben jij klaar voor een súper spannend kinderfeest? Dan is de koeiensurvival echt iets voor jou!

Na een korte uitleg en het aantrekken van de speciale klimuitrusting, gaat het beginnen! Samen met je vriendjes en vriendinnetjes klim je in de nok van de koeienstal. Er zijn veel verschillende onderdelen in het parcours, je slingert met touwen, klimt over bruggen en stapt over schommels. En als je naar beneden kijkt, zie je échte koeien en kalfjes in de stal. Zo spannend is het leven op de boerderij nog nooit geweest!

De activiteit koeiensurvival met afsluitende tokkelbaan bij Leekzicht is een unieke activiteit voor een kinderfeestje. Spanning en inspanning verspreid over twaalf verschillende onderdelen hoog in de stal. Er zijn verschillende routes door de stal te beklimmen, met steeds aan het einde een lange, snelle tokkelbaan dwars door de wei. Deze is wel 200 meter lang! De boerensurvival is een soort van apenkooi in agrarische sferen.

Durf jij het aan?
Een spannende en veilige kennismakig met de boerderij. Onder begeleiding van onze vakkundige instructeurs leren de kinderen hoe ze veilig naar de overkant van het klimparcours boven de koeien in de stal kunnen klauteren.
Vanwege veiligheidsoverwegingen is het wel belangrijk dat de kinderen 8 jaar of ouder zijn en een minimale lichaamslengte hebben van 1.30m.
Uiteraard is zowel de koeiensurvival als de tokkelbaan veilig.

NB: heeft uw kind een autistische stoornis of een beperking? Dan is dit meestal geen probleem! Dit wel graag even vermelden bij de aanvraag, zodat we hier rekening mee kunnen houden in het aantal instructeurs. Zo krijgt u service op maat.

Bekijk ook een ons Youtube kanaal voor de vele leuke filmpjes.

Alléén bij Leekzicht: Een nog actieve langgevelboerderij!
Je ziet de koeien als het ware echt opgroeien!

Andere activiteiten bij Leekzicht
Horeca gelegenheid
Ook heerlijk genieten in onze binnen accommodatie!

 
Leekzicht: Natuurlijk beleven
Vul hieronder uw postcode in, en plan uw route naar Leekzicht Sport- en spelboerderij.
Plan uw route
Vul uw postcode in:
Sport- en spelboerderij Leekzicht - Coxsebaan 4 - 5469 NG - Boerdonk - E-mail: info@leekzicht.nl
Aanmelden Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van Leekzicht.
Volg Leekzicht
Sport- en spelboerderij Leekzicht is mede tot stand gekomen door het Europees Landbouw- fonds voor plattelandsontwikkeling: Europa investeert in zijn platteland.
Op zoek naar een VVV-kantoor? Dan bent u bij Leekzicht aan het goede adres. Leekzicht staat u graag te woord.