13:00 - Ontvangst met ranja
13:30 - WC borstel gooien
15:00 - Vertrek

U kunt natuurlijk ook zelf geheel naar wens een eigen arrangement samenstellen. Of enkel één activiteit reserveren zonder eten en drinken.

Bel of mail voor meer info.

€735
 
 

Klimmen in een echte koeienstal, mét tokkelbaan!
Beklim de trap naar de nok van de koeien stal. Controleer nog één keer of je goed vastzit en begin aan de spectaculaire klimsurvival. Je hangt in touwen en kruipt over bruggen. Wanneer je onder je kijkt zie je echte koeien en kalfjes lopen. Zo spannend is het leven op boerderij nog nooit geweest!

De activiteit koeien survival met afsluitende tokkelbaan bij Leekzicht is een unieke activiteit voor kinderen. Spanning en inspanning verspreid over 17 verschillende onderdelen hoog in de schuur. Er zijn verschillende routes door de stal te beklimmen, met steeds aan het einde een lange, snelle tokkelbaan dwars door de wei. De tokkelbaan is maar liefst 200 meter lang! Koeiensurvival is een soort van apenkooi in agrarische sferen.

Durf jij het aan?
Een spannende en veilige kennismaking met de boerderij
Koeiensurvival biedt een unieke kans het leven op de boerderij op een vermakelijke manier van dichtbij te zien. Terwijl de deelnemers het parcours afleggen, gaat het boerenleven gewoon door. Uiteraard is zowel het koeiensurvival als de tokkelbaan veilig. Alle deelnemers worden stevig vastgemaakt aan een veiligheidstuigje. De activiteit koeiensurvival met tokkelbaan is toegankelijk vanaf ongeveer 8 jaar (+130 cm).

Bekijk ook eens ons Youtube kanaal voor de vele leuke filmpjes.

Alléén bij Leekzicht: Een nog actieve langgevelboerderij!
Je ziet de koeien als het ware echt opgroeien!

Andere activiteiten bij Leekzicht
Leekzicht: Natuurlijk beleven
Vul hieronder uw postcode in, en plan uw route naar Leekzicht Sport- en spelboerderij.
Plan uw route
Vul uw postcode in:
Sport- en spelboerderij Leekzicht - Coxsebaan 4 - 5469 NG - Boerdonk - E-mail: info@leekzicht.nl
Aanmelden Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van Leekzicht.
Volg Leekzicht
Sport- en spelboerderij Leekzicht is mede tot stand gekomen door het Europees Landbouw- fonds voor plattelandsontwikkeling: Europa investeert in zijn platteland.
Op zoek naar een VVV-kantoor? Dan bent u bij Leekzicht aan het goede adres. Leekzicht staat u graag te woord.