18:30 - Ontvangst met consumptie
19:00 - Keuze uit:
 - Koeiensurvival
 - Boerenmeerkamp
21:00 - Naborrelen inclusief 3 consumpties
22:00 - Vertrek

U kunt natuurlijk ook zelf geheel naar wens een eigen arrangement samenstellen. Of enkel één activiteit reserveren zonder eten en drinken.

Bel of mail voor meer info.

€2460
 
 

Voordeliger rijden in een eendje is er niet. U betaalt slechts € 35,85 p.p. (incl. btw en brandstof.) voor een ochtend of middag plezier door het Brabantse land.

Het rijden in de sympathieke 2cv (eend.) is absoluut een belevenis op zich. Een Spartaanse puzzeltocht met: geen airco, wel “arko” = alle ramen kunnen open, geen stuurbekrachtiging, geen rembekrachtiging en richtingaanwijzers gaan niet automatisch terug. Maar wel een puzzeltocht met veel plezier en hilariteit! Een toertocht die je nog lang zal heugen. 

Tijdens deze drie uur durende puzzeltocht gaat u met uw team op zoek naar de juiste antwoorden op vragen die worden gesteld met behulp van verschillende foto’s van plekjes en objecten. Ieder team krijgt de route mee. Daarmee navigeert u langs mooie landschappen en dorpjes. In sommige gevallen moet u de auto uit om het juiste antwoord te kunnen vinden. Op de routekaart staan tevens de foto’s.

Voor het team met de meeste correcte antwoorden, hebben wij aan het einde van de 2cv tour een leuke prijs. Deze tour staat garant voor een heerlijke middag waarbij de samenwerking een belangrijk onderdeel is, maar waarbij natuurlijk ook veel gelachen kan worden.

Natuurlijk is het altijd fijn om wat lekkers te nuttigen tijdens de 2cv tocht. U kunt dus altijd onze heerlijke picknickmand erbij reserveren.

Op aanvraag sturen wij onze 2cv huurvoorwaarden toe.

 
 
 
Alléén bij Leekzicht: Een nog actieve langgevelboerderij!
Je ziet de koeien als het ware echt opgroeien!

Andere activiteiten bij Leekzicht
 • €1600 Koeiensurvival Verenigings uitstapje 

  Beklim de trap naar de nok van de klimstal. Controleer nog één keer of je goed vastzit en begin aan de spectaculaire koe survival.

     
 • €10 Tour de Boer Vereniging uitstapje 

  Hoeveel mensen, zowel kinderen als volwassenen, zijn er wel eens op een moderne melkveehouderij en varkenshouderij geweest?

     
 • €3585 Eendje rijden 

  Voordeliger rijden in een eendje is er niet. Met 4 personen betaalt u slechts € 34,85 p.p. (incl. btw.) voor een ochtend of middag plezier door het Brabantse land.

     
 • €29.50 Foute bingoshow 

  Bingo, onze foute bingo show is niet het oud bollige bingo wat men kent van alle bejaardenhuizen. Nee onze bingoshow heeft een frisse opknap beurt gehad. Deze bingo wordt verzorgt door twee frisse jonge quiz masters.

     
 • €1600 Boerenmeerkamp verenigings uitstapje 

  Beleef het echte boerengevoel met de Boerenmeerkamp.

     
 • €10 GPS Wandelspeurtocht verenigings uitstapje 

  GPS wandelspeurtocht is een (ont)spannende activiteit voor jong en oud. Iedereen kan meedoen bij deze toegankelijke activiteit.

     
 • €675 Wc borstel gooien verenigings uitstapje 

  Een hilarische activiteit leuk en actief en zeer geschikt voor een verenigings uitje. Wc borstel gooien een leuke activiteit op de gezelligste boerderij van Brabant.

     
 • €29.50 Gek op Holland 

  De presentatie van de Gek op Holland quiz is in handen van een oer-Hollandse quizmaster. Hij of zij loodst de teams door een aantal vragenrondes, schattingsrondes en een Hollandse spelling- en een muziekronde. Hou je van Holland, dan kunnen jij en je team dat nu gaan waarmaken!

     
 • €29.50 Out of the Box 

  Voor je staat een box. Op slot. Vol met ingenieuze games. Inclusief bijbehorende prachtige verhalen. Ingewikkelde codes die in de tweede wereld oorlog werden gebruikt. Wiskundige spellen, ontworpen door beroemdheden een eeuw geleden. Afgewisseld met toffe, leuke spellen die zorgen voor een goede sfeer. En elke oplossing leidt weer naar een andere game. Werk samen, en denk eens echt ‘out of the box’. Welke groep vindt als eerste de enigmacode die leidt naar de route out of the box?

     
 • €625 Powerfan verenigings uitstapje 

  Powerfan is een spannende activiteit.

     
 • €365 Huifkar verhuur uitstapje 

  Er op uit met de huifkar is een leuke manier om van de omgeving te genieten.

     
 • €375 Picknick aanhanger verenigings uitstapje 

  Zie je het al voor je, op pad met de picknickaanhanger? Hiermee kun je eenvoudig je picknick organiseren.

     
 • €31 Solextochten Vereniging uitstapje 


  Ga er eens lekker op uit met onze nieuwe Solextochten. Heerlijk fietsen zonder al teveel moeite.

     
 • €1150 Fietstrein verenigings uitstapje 

  De vernieuwde fietstrein is weer helemaal bij de tijd, met een compact ligtgewicht frame. Geniet van een mooie route door een bosrijke omgeving.

     
 • €1- Eten en drinken 

  Wilt u voor de activiteit of juist na de activiteit iets lekkers nuttigen. Bekijk dan nu onze vele mogelijkheden.

     
Stel zelf uw arrangement samen, of bekijk onze voorbeeld arrangementen!  
Sport- en spelboerderij Leekzicht
Telefonische openingstijden kantoor:
 • Ma t/m vrij: 09:00-18:00
 • Zaterdag: 09:00-16:00
Sport- en spelboerderij Leekzicht
Coxsebaan 4
5469 NG Boerdonk

Tel: 0492 850 152
E-mail: info@leekzicht.nl

K.v.K. 's-Hertogenbosch
nr. 17133552
Sport- en spelboerderij Leekzicht - Coxsebaan 4 - 5469 NG - Boerdonk - E-mail: info@leekzicht.nl
Aanmelden Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van Leekzicht.
Volg Leekzicht
Sport- en spelboerderij Leekzicht is mede tot stand gekomen door het Europees Landbouw- fonds voor plattelandsontwikkeling: Europa investeert in zijn platteland.
Op zoek naar een VVV-kantoor? Dan bent u bij Leekzicht aan het goede adres. Leekzicht staat u graag te woord.