14:30 - Ontvangst met appelgebak
15:00 -

Keuze uit:
- Koeiensurvival
- Boerenmeerkamp

17:00 -

Barbecue traditioneel
Inclusief 6 consumpties

19:30 - Vertrek

U kunt natuurlijk ook zelf geheel naar wens een eigen arrangement samenstellen. Of enkel één activiteit reserveren zonder eten en drinken.

Bel of mail voor meer info.

€4845
 
 

Ga de strijd met elkaar aan in het gezelligste sportieve uitje van Nederland... euh Schotland. Onder leiding van onze begeleider Mr. John en gekleed in typisch Schotse kleding (kilt en muts) gaan jullie de Highland Games spelen. Bij de Schotse Highland Games gaat het niet om pure kracht, maar om samenwerking, communicatie en strategie. Bijlwerpen, touwtrekken, jute zak werpen (met hooivork), vrachtwagenbandrollen en nog veel meer te gekke Highland Games komen voorbij, het team dat de meeste punten weet binnen te halen gaat er vandoor met de bokaal en een fles Scottish whiskey. Kortom met de Highland Games ben je verzekerd van een sportieve strijd met een knipoog.

Als iedereen in Schotse kledij is gehesen kan de strijd los barsten. Maar niet voordat de teams worden gevormd en de teams zich op ludieke wijzen aan elkaar hebben voorgesteld. De doedelzakmuziek zal dan in ieder geval niet achtewege blijven. Dan kan de strijd echt losbarsten.

Alle activiteiten worden natuurlijk uitegevoerd terwijl andere teams jullie aanmoedigen. Ook dat kan punten opleveren. En dan is het uiteraard tijd voor het finale spel. Welk team heeft de meeste voorsprong verzameld in de eerder games. En welk team heeft enkel handicaps verdiend waardoor de finale nog iets lastiger wordt. Dit wordt lachen! En voor het winnende team hebben we natuurlijk een trofee.

Kortom de ideale sportieve teambildings activiteit.

 
 
 
 
 
Alléén bij Leekzicht: Een nog actieve langgevelboerderij!
Je ziet de koeien als het ware echt opgroeien!

Andere activiteiten bij Leekzicht
 • €1600 Koeiensurvival Vrijgezellenfeest 

  Beklim de trap naar de nok van de koeienstal. Controleer nog één keer of je goed vastzit en begin aan de spectaculaire koeiensurvival.

     
 • €29.50 Foute bingoshow 

  Bingo, onze foute bingo show is niet het oud bollige bingo wat men kent van alle bejaardenhuizen. Nee onze bingoshow heeft een frisse opknap beurt gehad. Deze bingo wordt verzorgt door twee frisse jonge quiz masters.

     
 • €37- Eendje rijden 

  Voordeliger rijden in een eendje is er niet. Met 4 personen betaalt u slechts € 34,85 p.p. (incl. btw.) voor een ochtend of middag plezier door het Brabantse land.

     
 • €2950 High land games vrijgezellenfeest 
  Ga de strijd met elkaar aan in het vrijgezellen uitje van Nederland... euh Schotland. Onder leiding van onze begeleider Mr. John en gekleed in typisch Schotse kleding (kilt en muts) gaan jullie de Highland Games spelen.
     
 • €1600 Boerenmeerkamp vrijgezellenfeest 

  Beleef het echte boerengevoel met de Boerenmeerkamp.

     
 • €29.50 Out of the Box 

  Voor je staat een box. Op slot. Vol met ingenieuze games. Inclusief bijbehorende prachtige verhalen. Ingewikkelde codes die in de tweede wereld oorlog werden gebruikt. Wiskundige spellen, ontworpen door beroemdheden een eeuw geleden. Afgewisseld met toffe, leuke spellen die zorgen voor een goede sfeer. En elke oplossing leidt weer naar een andere game. Werk samen, en denk eens echt ‘out of the box’. Welke groep vindt als eerste de enigmacode die leidt naar de route out of the box?

     
 • €29.50 Gek op Holland 

  De presentatie van de Gek op Holland quiz is in handen van een oer-Hollandse quizmaster. Hij of zij loodst de teams door een aantal vragenrondes, schattingsrondes en een Hollandse spelling- en een muziekronde. Hou je van Holland, dan kunnen jij en je team dat nu gaan waarmaken!

     
 • €3450 Solextochten Vrijgezellenfeest 


  Ga er eens lekker op uit met onze nieuwe Solextochten. Heerlijk fietsen zonder al teveel moeite.

     
 • €10 GPS Wandelspeurtocht vrijgezellenfeest 

  GPS wandelspeurtocht is een (ont)spannende activiteit voor jong en oud. Iedereen kan meedoen bij deze toegankelijke activiteit.

     
 • €675 Wc borstel gooien vrijgezellenfeest 

  Een hilarische activiteit leuk en actief en zeer geschikt voor een vrijgezellen uitje. Wc borstel gooien een leuke activiteit op de gezelligste boerderij van Brabant.

     
 • €10 Tour de Boer Vrijgezellenfeest 

  Hoeveel mensen, zowel kinderen als volwassenen, zijn er wel eens op een moderne melkveehouderij en varkenshouderij geweest?

     
 • €365 Huifkar verhuur vrijgezellenfeest 

  Er op uit met de huifkar is een leuke manier om van de omgeving te genieten.

     
 • €375 Picknick aanhanger vrijgezellenfeest 

  Zie je het al voor je, op pad met de picknickaanhanger? Hiermee kun je eenvoudig je picknick organiseren.

     
 • €12- Fietstrein vrijgezellenfeest 

  De vernieuwde fietstrein is weer helemaal bij de tijd, met een compact ligtgewicht frame. Geniet van een mooie route door een bosrijke omgeving.

     
 • €1- Eten en drinken 

  Wilt u voor de activiteit of juist na de activiteit iets lekkers nuttigen. Bekijk dan nu onze vele mogelijkheden.

     
Stel zelf uw arrangement samen, of bekijk onze voorbeeld arrangementen!  
Sport- en spelboerderij Leekzicht - Coxsebaan 4 - 5469 NG - Boerdonk - E-mail: info@leekzicht.nl
Aanmelden Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van Leekzicht.
Volg Leekzicht
Sport- en spelboerderij Leekzicht is mede tot stand gekomen door het Europees Landbouw- fonds voor plattelandsontwikkeling: Europa investeert in zijn platteland.
Op zoek naar een VVV-kantoor? Dan bent u bij Leekzicht aan het goede adres. Leekzicht staat u graag te woord.