14:30 - Ontvangst met appelgebak
15:00 -

Keuze uit:
- Koeiensurvival
- Boerenmeerkamp

17:00 -

Barbecue traditioneel
Inclusief 6 consumpties

19:30 - Vertrek

U kunt natuurlijk ook zelf geheel naar wens een eigen arrangement samenstellen. Of enkel één activiteit reserveren zonder eten en drinken.

Bel of mail voor meer info.

€4845
 
 

De Powerfan, voor een heel spannend vrijgezellenfeest!

Op zoek naar een bloedstollende activiteit voor een vrijgezellenfeest? Wil jij de hele vrijgezellen club in kwestie een spannend avontuur bezorgen? Dan is een vrije val van de Powerfan van Leekzicht iets voor jullie!

Wat is de Powerfan?
De Powerfan is een hoge paal van 15 meter hoog, waar een vrije val apparaat op gemonteerd is. Dat wil zeggen dat je gezekerd in een klimtuigje naar boven klimt via grote ijzeren krammen die in de hoge ijzeren paal zitten bevestigd. Eenmaal boven aangekomen kun je nog even genieten van het mooie uitzicht op een klein plateautje, voordat je 15 meter naar beneden springt zonder dat je de weerstand van het touw voelt. Pas een paar meter boven de grond wordt je afgeremd en land je netjes met je voeten in de grindbak.

Het is een ultieme adrenaline kick en je hoeft er niet sportief voor te zijn. Klimgordel aan, helm op, nogmaals een controle door de instructeur, daarna wordt het touw van de Powerfan op je rug vastgemaakt. En dan.. verstand op nul en gaan!

De sprong met de Powerfan is geschikt voor iedereen die deelneemt aan het vrijgezellenfeest, tot 125 kg. Uiteraard is een sprong van de Powerfan onder begeleiding van een van onze instructeurs en helemaal veilig.

Bekijk ook eens ons Youtube kanaal voor de vele leuke filmpjes.

Alléén bij Leekzicht: Een nog actieve langgevelboerderij!
Je ziet de koeien als het ware echt opgroeien!

Andere activiteiten bij Leekzicht
 • €1600 Koeiensurvival Vrijgezellenfeest 

  Beklim de trap naar de nok van de koeienstal. Controleer nog één keer of je goed vastzit en begin aan de spectaculaire koeiensurvival.

     
 • €29.50 Foute bingoshow 

  Bingo, onze foute bingo show is niet het oud bollige bingo wat men kent van alle bejaardenhuizen. Nee onze bingoshow heeft een frisse opknap beurt gehad. Deze bingo wordt verzorgt door twee frisse jonge quiz masters.

     
 • €3585 Eendje rijden 

  Voordeliger rijden in een eendje is er niet. Met 4 personen betaalt u slechts € 34,85 p.p. (incl. btw.) voor een ochtend of middag plezier door het Brabantse land.

     
 • €625 Powerfan vrijgezellenfeest 

  Powerfan is een spannende activiteit.

     
 • €1600 Boerenmeerkamp vrijgezellenfeest 

  Beleef het echte boerengevoel met de Boerenmeerkamp.

     
 • €29.50 Out of the Box 

  Voor je staat een box. Op slot. Vol met ingenieuze games. Inclusief bijbehorende prachtige verhalen. Ingewikkelde codes die in de tweede wereld oorlog werden gebruikt. Wiskundige spellen, ontworpen door beroemdheden een eeuw geleden. Afgewisseld met toffe, leuke spellen die zorgen voor een goede sfeer. En elke oplossing leidt weer naar een andere game. Werk samen, en denk eens echt ‘out of the box’. Welke groep vindt als eerste de enigmacode die leidt naar de route out of the box?

     
 • €29.50 Gek op Holland 

  De presentatie van de Gek op Holland quiz is in handen van een oer-Hollandse quizmaster. Hij of zij loodst de teams door een aantal vragenrondes, schattingsrondes en een Hollandse spelling- en een muziekronde. Hou je van Holland, dan kunnen jij en je team dat nu gaan waarmaken!

     
 • €31 Solextochten Vrijgezellenfeest 


  Ga er eens lekker op uit met onze nieuwe Solextochten. Heerlijk fietsen zonder al teveel moeite.

     
 • €10 GPS Wandelspeurtocht vrijgezellenfeest 

  GPS wandelspeurtocht is een (ont)spannende activiteit voor jong en oud. Iedereen kan meedoen bij deze toegankelijke activiteit.

     
 • €675 Wc borstel gooien vrijgezellenfeest 

  Een hilarische activiteit leuk en actief en zeer geschikt voor een vrijgezellen uitje. Wc borstel gooien een leuke activiteit op de gezelligste boerderij van Brabant.

     
 • €10 Tour de Boer Vrijgezellenfeest 

  Hoeveel mensen, zowel kinderen als volwassenen, zijn er wel eens op een moderne melkveehouderij en varkenshouderij geweest?

     
 • €365 Huifkar verhuur vrijgezellenfeest 

  Er op uit met de huifkar is een leuke manier om van de omgeving te genieten.

     
 • €375 Picknick aanhanger vrijgezellenfeest 

  Zie je het al voor je, op pad met de picknickaanhanger? Hiermee kun je eenvoudig je picknick organiseren.

     
 • €1150 Fietstrein vrijgezellenfeest 

  De vernieuwde fietstrein is weer helemaal bij de tijd, met een compact ligtgewicht frame. Geniet van een mooie route door een bosrijke omgeving.

     
 • €1- Eten en drinken 

  Wilt u voor de activiteit of juist na de activiteit iets lekkers nuttigen. Bekijk dan nu onze vele mogelijkheden.

     
Leekzicht: Natuurlijk beleven
Vul hieronder uw postcode in, en plan uw route naar Leekzicht Sport- en spelboerderij.
Plan uw route
Vul uw postcode in:
Sport- en spelboerderij Leekzicht - Coxsebaan 4 - 5469 NG - Boerdonk - E-mail: info@leekzicht.nl
Aanmelden Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van Leekzicht.
Volg Leekzicht
Sport- en spelboerderij Leekzicht is mede tot stand gekomen door het Europees Landbouw- fonds voor plattelandsontwikkeling: Europa investeert in zijn platteland.
Op zoek naar een VVV-kantoor? Dan bent u bij Leekzicht aan het goede adres. Leekzicht staat u graag te woord.