Wat is Leekzicht voor boerderij.

Welkom bij Leekzicht, een echte recreatieboerderij.

Wij hebben een melkveebedrijf met ongeveer 60 melkkoeien en circa 40 stuks jongvee.  Onze koeienstal is van vele luxe voorzien. Zo liggen onze koeien op waterbedden en lopen ze in de stal op een volledig rubberen vloer. Ze kunnen heerlijk borstelen aan de koeienborstel en kunnen zelfs kiezen wanneer ze gemolken worden in de melkrobot.

Natuurlijk kunt u bij ons ook terecht voor enkel één activiteit of meerdere activiteiten of zelfs voor een volledig verzorgt arrangement compleet met eten en drinken. Dit arrangement is volledig zelf naar wens samen te stellen. Natuurlijk kunt u ook contact met ons opnemen om uw wensen samen te bespreken om zo een passend voorstel aan te bieden geschikt voor uw groep.

Bij Leekzicht ben je aan het juiste adres voor een gezellig dagje uit op het platteland. Wij bieden verschillende activiteiten in agrarische sferen. Van een ontspannend potje WC Borstel gooien tussen de koeien of een lekker bakje koffie op ons landelijke terras tot een compleet verzorgd arrangement met afsluitend een heerlijke barbecue of buffet. Bij Leekzicht proef je het echte boerenleven. Het unieke aan Leekzicht is dat de traditionele Brabantse langgevelboerderij nog steeds in functie is. Je komt echt in contact met de dieren en ziet ze als het ware opgroeien. Een unieke ervaring, en spannend natuurlijk om tussen de koeien te spelen! Spannende groepsactiviteiten voor jong en oud

Leekzicht biedt spannende groepsactiviteiten voor jong en oud. Iedereen is welkom om lekker buiten boerengolf te spelen. De echte durfals mogen ook hoog de stal inklimmen voor het spannende koeiensurvival met tokkelbaan. Naast deze uitdagende activiteiten is het ook mogelijk deel te nemen aan een leuke en leerzame excursie naar een echte melkveehouderij. Leekzicht heeft voor ieder wat wils. Kinderfeestje, familiedag, bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of schooluitje? Leekzicht, voor een vermakelijke dag in agrarische sferen.

Bekijk ook eens onze promo film. In deze film laten wij ons bedrijf zien, en leggen wij uit wat er allemaal te beleven is.

Klik op deze link voor de ''Promo film.''

Horeca gelegenheid
Ook heerlijk genieten in onze binnen accommodatie!

 
Stel zelf uw arrangement samen, of bekijk onze voorbeeld arrangementen!  
Sport- en spelboerderij Leekzicht - Coxsebaan 4 - 5469 NG - Boerdonk - E-mail: info@leekzicht.nl
Aanmelden Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van Leekzicht.
Volg Leekzicht
Sport- en spelboerderij Leekzicht is mede tot stand gekomen door het Europees Landbouw- fonds voor plattelandsontwikkeling: Europa investeert in zijn platteland.
Op zoek naar een VVV-kantoor? Dan bent u bij Leekzicht aan het goede adres. Leekzicht staat u graag te woord.